Bijles Taal

Voor wie is deze cursus?

Kids Academy biedt voor leerlingen uit groep 5, 6, 7 & 8 een intensieve taalcursus. Taalknobbel of niet, na deze cursus ben je goed in spelling en begrijpend lezen en heb je nooit meer bijles taal nodig.

Kort samengevat


  • lgWekelijks 2 uur bijles taal op locatie
  • lgDagelijks een half uur online oefenen
  • lgLes in kleine groepjes
  • lgVervoer van school naar Kids Academy
  • lgCursusduur: 12 weken
  • lgLesgeld: € 99,- per week


Taalcursus op maat

Om grip op tekst te krijgen en beter te worden in begrijpend lezen, leren wij je hoe je teksten het beste kunt analyseren en welke signaalwoorden je uit je hoofd moet leren om dit goed te kunnen doen.

Voor spelling werkwoorden hebben wij een stappenplan ontwikkeld, waardoor iedereen foutloos kan leren spellen.

Voor spelling van niet-werkwoorden en gebruik van leestekens hebben wij een overzicht gemaakt, waar alle regels en uitzonderingen op staan. Deze gaan we één voor één bespreken en er daarna zo mee oefenen, dat je ze nooit meer vergeet.

Exclusief voor onze oud-leerlingen hebben we voor alle voortgangs- en (Cito-) eindtoetsen opfrislessen en oefeningen om deze gericht voor te kunnen bereiden. Ook voor de Iep- en Route8 toets hebben wij eigen modules.

De werkwijze van Kids Academy maakt leren leuk. Met ons haal je er uit wat er in zit en ben je goed voorbereid op volgend schooljaar, zonder dat je nog bijles nodig hebt.

3 Locaties
10 Jaar Ervaring
2500+ Tevreden ouders

Ervaringen van onze leerlingen