Over ons

THE KIDS ACADEMY WAY

Blijven betere resultaten en meer zelfvertrouwen.

In 12 weken kun je alles leren. Rekenen, Taal, Chinees en binnenkort ook programmeren en andere uitdagingen. Het is onze missie om leerlingen een basis te geven waar ze de rest van hun leven profijt van hebben. Leerlingen horen onbezorgd, vol zelfvertrouwen en met veel plezier naar school te gaan, om te laten zien wat zij kunnen. In onze visie is geen kind hetzelfde en daarom staat bij ons het kind centraal en niet de methode. Deze kunnen wij eenvoudig aanpassen. Met hard werken en er samen voor gaan, werken wij achterstanden weg, leren nieuwe dingen aan en halen er uit, wat er in zit. Elke dag weer. Elk dag beter.


Waarom the Kids Academy way?

Het kind staat centraal en niet de methode

Meer dan 10 jaar ervaring

Direct betere resultaten

Haal er uit wat er in zit

Aandacht voor School- en Cito- toetsen

Kleine klassen (max 5 leerlingen)

Contact met scholen

Academisch geschoolde docenten


Het team

Sarah Kapper

FOUNDER & DIRECTEUR

Sarah is samen met Alissa de initiatiefnemer van Kids Academy. Zij heeft een master in Scheikunde en geeft al jaren bijles aan leerlingen van zowel de lagere school als het voorgezet onderwijs. ​Binnen Kids Academy is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe cursussen.

Alissa Weijerman

FOUNDER & DIRECTEUR

Alissa is samen met Sarah de initiatiefnemer van Kids Academy. Zij heeft een master in Communicatiewetenschap en is 8 jaar directeur van een huiswerk instituut geweest. Binnen Kids Academy is Alissa verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van de docenten.

Bram Knuvers

FOUNDER & DIRECTEUR

Bram heeft Sarah en Alissa geadviseerd bij het opzetten van Kids Academy. Hij heeft een master in de Rechtswetenschappen en is al ruim 10 jaar directeur van Huiswerkinstituut de Uil. ​Binnen Kids Academy helpt hij leerlingen, onderhoudt contact met scholen en coacht ouders en kinderen.


Ervaringen van onze leerlingen


Solliciteren?

Omdat we kwalitatief hoogwaardige cursussen willen bieden aan onze leerlingen, stellen we hoge eisen aan onze Remedial Teachers en docenten. Daarentegen is het niet nodig om ervaring te hebben met het geven van (bij)les, omdat je als nieuwe docent een uitgebreid opleidingstraject bij ons volgt.

Studeer je aan de UVA, VU of andere universiteit en sta je bovengemiddeld goed, mail dan je c.v. met cijferlijst en we nemen contact met je op. Een referentiecheck en Verklaring Omtrent Gedrag maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.