Vaardigheidstraining

Voor wie is deze cursus?

Kids Academy biedt aan leerlingen uit groep 5, 6, 7 & 8 hulp met taal, rekenen en studie-vaardigheden in de vorm van een intensieve cursus. Na deze training beheers je alle vaardigheden om de School- & Cito-toetsen (groep 6, 7 of 8) goed te maken. Wij garanderen dat je nooit boven je niveau uitkomt, maar er wel uit haalt wat er in zit en dit kan zomaar 1 of 2 niveau's schelen.

Met de juiste hulp en veel oefenen kunnen kinderen het beste uit zichzelf halen en krijgen daardoor een zo passend mogelijk eindadvies voor het voorgezet onderwijs.

Haal er uit wat er in zit.

In 10 jaar tijd heeft nog geen kind een te hoge Cito score gehaald. Scores zijn vaak hoger dan verwacht, maar nog geen enkele leerling van ons is op het voortgezet onderwijs teruggezakt in niveau. Wij kunnen u na de training goed adviseren Ook als u het niet eens bent met het advies van school.

Kort samengevat


  • lgMet zelfvertrouwen School- & Cito-toetsen maken
  • lgLeer in 12 weken alle benodigde vaardigheden
  • lgles in kleine groepjes van geduldige docenten
  • lgOefenen met herschreven School- & Cito-toetsen
  • lgOok in het weekend en in de vakanties
  • lgLesgeld per week: € 99,-


Ben jij klaar voor de Cito Toets?

Bij Kids Academy leren kinderen uit groep 5, 6, 7 & 8 vaardigheden voor de School- & Cito-toetsen. In 12 weken leren we je precies wat je moet weten om de toetsen op je eigen niveau te maken en er uit te halen wat er in zit.

Bij ons staat de leerling centraal en kunnen we we de methode voor elk kind aanpassen. Leerlingen leren daarom alle manieren om een opdracht op te lossen en we schenken veel aandacht aan welke methode bij elk kind het beste past. Dit maakt Cito's maken leuk en kinderen gaan hierdoor weer met veel zelfvertrouwen naar school om te laten zien wat zij kunnen. Beginnend bij de basis wordt alles stap voor stap uitgelegd, totdat iedereen alles begrijpt. Na deze cursus is de Cito toets geen moment opname meer, maar haalt ieder kind er uit wat er in zit.

3 Locaties
10 Jaar Ervaring
2500+ Tevreden ouders

Ervaringen van onze leerlingen